• 1
  • 2
  • 4
  • 5
  • 8
  • 9

Informatie & nieuws van de club

Hier staan de nieuwtjes en weetjes van je club... Kijk ook op de Agenda pagina voor de laatste stand van de Club- vergaderingen en Workshops.

Deze club richt tweemaal per maand een samenkomst in en ook verschillende andere activiteiten. Ook bied ze haar leden talrijke voordelen bij aankoop van Hardware en inkt. Er worden groepsaankopen gedaan waardoor de leden aan zeer voordelige prijsjes computer benodigdheden kunnen bestellen.

Je kan hier het een en ander over de Genker Computer Club en haar leden te weten komen.

Koopjeshoek bij ledenvergadering
Iedereen die computermateriaal te koop heeft, of wat software of boeken die hij niet meer gebruikt, kan deze op de clubzaterdag aanbieden aan de andere leden.
Zet er uw naam en eventueel uw vraagprijs op en leg het op de voorziene tafel(s) vóór de vergadering.
Dan kan je tijdens de pause of na de vergadering uw zaken aan de man brengen.
Het is wel de bedoeling dat de  "te koop" aangeboden zaken iets met computer te maken hebben.

 

 

 

Forum

Dit is volledig gratis voor leden. Het kan dan ook enkel door leden bezocht worden.
Dit Forum is een welkome aanvulling op onze Helpdesk.
Je kan er terecht met al je vragen en problemen. Maar het is veel meer dan dit. Je kan er tips lezen, dingen te koop aanbieden in het koophoekje, vragen ivm hardware, software enz...Als iemand een vraag stelde via de Helpdesk kregen ze meestal snel een oplossing aangeboden... Maar na een tijdje kwamen dezelfde vragen terug. Dit was een nadeel van het mailverkeer van onze Helpdesk. Daarom werd dit Forum opgestart. Daar blijven alle vragen staan en kan ieder lid teruggrijpen naar een eerder gegeven oplossing.

Al wat je moet doen, is bovenaan in de knoppenbalk op Forum klikken. Je registreren met je naam en Lidnummer en je kan posten zoveel je wil.

Tot schrijfs
Uw bestuursleden.

Lidmaatschap

Het basislidgeld is vastgesteld op €20 per jaar. Maar, natuurlijk zijn er een paar extra regeltjes.

De maandcd is vanaf de zomer 2014 vervangen door een geheugenstick. Deze stick moet door de club worden aangekocht. Daar waar je in het verleden in het laatste half jaar een korting kreeg op je lidgeld in verhouding tot de nog resterende maanden maakt de kostprijs van de stick dit niet meer haalbaar.

Daarnaast is besloten dat je gebruik moet maken van de clubstick, om het vullen ervan eenvoudiger te maken.

Je lidgeld in detail:

Het basislidgeld is €20.
Bij verlenging van je lidmaatschap is dat dus wat je moet betalen. Je lidgeld is voor een periode van 1 januari tot 31 december.

Nieuwe leden:

Word je nieuw lid in de eerste helft van het jaar (voor 1 juli) dan is je lidgeld €25. Hierin is een memorystick inbegrepen. Wordt je meteen lid voor 2 jaar (€40) dan moet je niet extra betalen voor de stick. Je hebt dus de keuze tussen €25 voor 1 jaar en €40 voor 2 jaar.

Word je nieuw lid in de tweede helft van het jaar (na 1 juli) dan is je lidgeld €11 euro (voor de laatste helft) + €20 voor het volgende jaar. Je krijgt dan ook een memorystick.

Opladen van je stick:

Je brengt je clubstick mee naar elke vergadering. Bij binnenkomst kan je hem inleveren (1x per maand). Voor het bedrag van €1,- wordt hij opgeladen met de maandsoftware.

En waarom is dat vraag je misschien af?

De maandcd had ook een prijs van €1. Met de opbrengst van de maandcd werden de vaste kosten gedekt (zoals de huurprijs van de vergaderzaal). We hebben deze inkomsten nodig wegens ons minimale lidgeld. Je kan zelf beslissen of je de maandsoftware wel of niet wenst te ontvangen. Wil je de software wel ontvangen op je stick, dan staat er die €1 tegenover.